Északerdő: vad muflonok, mutatós gímbikák

A mintegy 70 ezer hektár vadászterület főként hegyvidéki, erdővel borított vidéken, az ország Észak-keleti sarkában a Bükk, az Aggteleki karszt és a Zemplén hegységben található, varázsát egyedülálló növény- és állatvilága jelenti.

Börzsöny, Cserhát, Naszály erdő

Budapesthez az egyik legközelebb eső természeti területet a Naszály erdei, a csodás Börzsöny védett magaslatai, kissé távolabb pedig a Cserhát lankái jelentik.

Uralkodók vadaskertjei a Pilisben

A Pilisi Parkerdő Zrt. a főváros tágabb környezetében kezeli az állami erdőket. Olyan ismert kirándulóhelyek tartoznak a mintegy 60 ezer hektárnyi erdőterülethez, mint Dobogókő, a Rám-szakadék vagy a budai hegyek.

Egererdő: változatos terepen, erdős hegyvidéken

Dombvidéken, a Bükkben és a Mátrában hazánk legnagyobb összefüggő hegyvidéki erdőségében különösen vaddisznó és muflon vadászható.

Bakonyerdő, a természet szerelmeseinek

A vadászat és a természet szerelmeseit várja a Bakonyerdő Zrt, ahol gím, dám, őz, muflon és vaddisznó egyéni, valamint társasvadászatára is van lehetőséget
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább

Muflonok szeptembertől februárig

A Bakony szívében, a HM VERGA Veszprémi Erdőgazdaság vadászterületén gímszarvas, vaddisznó, muflon és őz vadászatára van lehetőség, magas színvonalú vadászházi szolgáltatással.

9 vadászterület az Őrségben

Hegyvidéki és erdei területeken 9 vadászterület bőséges terítéket nyújthat, pihenésre pedig a csodaszép vadászházak kínálnak lehetőséget a fenyves Őrség és a tölgyes Farkaserdő nagyvadjai mellett.

Tradícionális vadászkultúra

Öt erdészet vadjai vadászhatók a változatos, zömében hegyvidéki, erdős területeken, ahol a vendégeket öt vadászház várja a Vértes és Gerecse pompás vidékén.

Legközelebb a fővároshoz

Sokszínű földrajzi adottság jellemzi a minden hazai vadfaj elejtésére alkalmas dabasi és lovasberényi területeket. A HM Budapesti Erdőgazdaság Zrt. három, együtt 21 ezer hektáros üzemi vadászterülete, és vadászházai a Magyarországra érkező vendégeket a legközelebb tudják fogadni a fővároshoz.

Erdőben és vízben gazdag Mezőföld

Hazánk minden nagyvadja fellelhető ezen a hat vadászterületen, ahol hegyvidéket is találhatunk, szállásról pedig öt vadászház kimagasló vendégszeretettel gondoskodik.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább