Bőséges vadállomány Kaszón

Értékes trófeákra, felejthetetlen vadászélményre számíthatunk Kaszón, különösen a szeptemberi vadászidényben. Vadfajaik a gímszarvas, a dám, a vaddisznó és az őz, melyek közül minden évben értékes trófeákat vihet haza a vadászvendég.
Tovább

Legközelebb a fővároshoz

Sokszínű földrajzi adottság jellemzi a minden hazai vadfaj elejtésére alkalmas dabasi és lovasberényi területeket. A HM Budapesti Erdőgazdaság Zrt. három, együtt 21 ezer hektáros üzemi vadászterülete, és vadászházai a Magyarországra érkező vendégeket a legközelebb tudják fogadni a fővároshoz.
Tovább

Gúth erdészet és Lónya vadjai

Vadászterületeivel nemzetközi hírnevet vívott ki magának a vadgazdálkodás és vadásztatás területén. Vadászterületeiken egyedülálló minőségű dámállomány él, így az érett bikák 80-90%-a évről-évre aranyérmes minősítésű.
Tovább

Tradícionális vadászkultúra

Öt erdészet vadjai vadászhatók a változatos, zömében hegyvidéki, erdős területeken, ahol a vendégeket öt vadászház várja a Vértes és Gerecse pompás vidékén.
Tovább

Nyolc vadászterület Dél-Dunántúl erdeiben

Magyarország vadban talán leggazdagabb vadászterületein, az ország legnagyobb vadgazdálkodójánál 8 vadászterületen 11 vadászház szolgálja az akár több napos, szabad területi vadászatot.
Tovább

Lesvadászat teliholdkor

Bécs és Budapest közelségében turisztikai látnivalók sokaságának szomszédságában, erdei és falusi vadászházakkal áll rendelkezésre a Tanulmányi Erdőgazdálkodás területe.
Tovább

Vadászat az ország közepén

Bugac, Császártöltés és a Kiskunság déli részének erdős és mezőgazdasági, sík területén októberben is sikeres vadászélmények birtokosai lehetünk.
Tovább

Zalaerdő változatos vidékén

A hatalmas egybefüggő erdőtömbökkel rendelkező, mezőgazdasági területekkel, szőlőhegyekkel tarkított zalai táj kiváló élőhelyet nyújt a nagyvad számára. A Zalaerdő Zrt. öt erdészeténél folyik vadgazdálkodás, 75 ezer hektáron.
Tovább

Bakonyerdő, a természet szerelmeseinek

A vadászat és a természet szerelmeseit várja a Bakonyerdő Zrt, ahol gím, dám, őz, muflon és vaddisznó egyéni, valamint társasvadászatára is van lehetőséget
Tovább

Börzsöny, Cserhát, Naszály erdő

Budapesthez az egyik legközelebb eső természeti területet a Naszály erdei, a csodás Börzsöny védett magaslatai, kissé távolabb pedig a Cserhát lankái jelentik.
Tovább